Söndag

Dagen började med en liten sovmorgon vilket är väldigt ovanligt att barnen brukar ge mig. Tror Isabel vaknade 07.30 och Hailie strax efter. Min familj var fortfarande kvar så jag passade på att ligga och dra mig ett tag :)
Dom for just innan lunch och barnen blev så ledsen och saknade dom direkt, det gjorde jag förövrigt också såklart! Vi käkade lunch och sen sov Hailie ett tag medan jag och Isabel bara tog det lugnt. När Hailie vaknade så satte jag henne i vagnen och Isabel tog cykeln också gick vi ut på en promenad. Var så skönt att komma ut ett tag! När vi kom tillbaka var det dags för städning vilket inte mina barn gillar speciellt mycket och inte jag heller för den delen. Men de måste göras och de är så härligt när de är gjort! Dom hjälpte till ett tag att plocka undan alla leksaker innan dom satte sig framför den bärbara dvdn och tittade på olika filmer medan jag fortsatte städa. Dom hann även lägga pärlplattor innan jag var klar. Hade dock gärna satt mig och byggt lite jag med men ;p

Efter städning och tvättning så käkade vi middag och sen slängde vi oss alla in i duschen innan de var dags för att sova.

Just nu ligger jag hemma hos min mormor och morfar och börjar jobba 05.30 imorn. Inte lockande!
Barnen har pappavecka nu och jag saknar dom redan!! Jag undrar när man ska bli van med att vara borta från dom varannan vecka? Nog kan de vara skönt att komma bort ett tag och bara tänka på sig själv, men en vecka är för mycket!

Såhär såg min söndag ut.
Hoppas ni alla haft en toppenbra helg! :D

Godnatt!

Bjuder på en gammal bild på mina små älsklingar!♡

Rebecca

One of a kind

RSS 2.0