31 Juli

Igår var vi som sagt på Ikea och jag fick med mig det jag ville så det blev en kanon dag!:)
Dock fick jag otroligt ont i rygg och ben i slutet på dagen men det var som sagt väntat, det blev en heldag borta men det var kul! Påvägen hem så svängde vi förbi Frida och jag fick se deras nya tillskott, Enya är verkligen hur söt som helst, och så liten! Tror jag aldrig hållit i en bebis som bara är 6 dagar gammal så det var underbart! Sen träffade jag ju även söt Liam, lika fin som alltid :D Var ju såklart underbart att träffa Frida också, kändes dock konstigt att bara göra det så hastigt. Alltid när vi träffats så har jag ju varit där nån dag, men nu var det kanske i 15 minuter. Måste dit snart känner jag, saknar dom allt för mycket!
 
Idag så for brorsan och Tina hem och det var grymt tråkigt, det har varit så kul att ha dom här och det blev så himla tyst när dom for, och tomt! Så det är bara att ni pallrar er hit snart igen tycker jag;)
 
Efter att dom for så hoppade jag in i duschen sen så for jag förbi men några papper till chefen, och måste säga att hon är verkligen den bästa chef man han ha, helt otrolig! Efter det så for jag hem och väckte älsklingen och vi for och hämta ut våran nya soffa från Mio. Kryckan var med och hjälpte till att bära eftersom jag inte är så kapabel till det längre, så tack ska du ha:)
Nu står den här och väntar på att bli uppackad men det kommer dröja en månad innan den blir det. Kommer bli kanon bra i våran nya lägenhet! Sen beställde vi efter en ny säng idag också, så härligt!:)
Sen efter det så for vi ut till Norrmjöle och hälsade på Jörgens syster med familj, dom är underbara hela högen och det är så roligt att fara dit :)
 
Nu ska jag ta och prova lite kläder som jag har fått av min vän Emma, är jättetacksam för det, tusen tack vännen!:)
 
Hoppas alla har det bra!:)
 
 
Min fina bror och hans underbara flickvän :)

Rebecca

One of a kind

RSS 2.0