19 Februari

Isabel sover sen två och en halv timma tillbaka och jag har passat på att plocka bort lite här hemma så det ser någorlunda ut imorgon då jag får besök av min vän Angelica och hennes lilla kille :)
Det skiljer bara två månader på Isabel och Ivan så det är verkligen roligt, förvisso kan dom ju inte leka så mycket eller så just nu men det blir roligare sen. Istället får jag och Angelica passa på att prata nu innan det blir full fart på dom :)
 
Just nu sitter jag och lyssnar på min gamla playlist på Spotify och tänker tillbaka, vilka minnen som kommer upp!
Ibland önskar jag att jag vore 16 igen för jag tycker tiden har gått så snabbt. Jag är absolut glad för hur mitt liv ser ut just nu, men det var som mera spännande förut och det kan jag sakna. Nu känns det som att allting har fallit på plats och man är vuxen och kan inte göra några "rackartyg" längre ;) Ni förstår säkert hur jag menar.
 
Nej nu ska jag lägga mig så jag orkar upp med Isabel kring kvart över fem. Har börja ställa klockan nu för att väcka henne att äta innan Jörgen kommer hem från jobbet så han kan lägga sig och sova på en gång istället för att vara vaken medan Isabel ska äta och surra av sig sådär på morgonkvisten ;)
 
Godnatt! ♥

Rebecca

One of a kind

RSS 2.0